HACCP

Hazard Analysis & Critical Control Point

Cereti Oferta Aici !

HACCP - Hazard Analysis & Critical Control Point


Certificare HACCP - Hazard Analysis & Critical Control Point

  • HACCP reprezinta abrevierea de la Hazard Analysis & Critical Control Point. Certificarea HACCP dovedeste clientilor unei companii ca are implementate tehnicile si cerintele pentru a asigura siguranta alimentelor.
  • HACCP este un sistem bazat pe prevenire, care evidentiaza o metoda sistematica pentru analiza proceselor alimentare, determinand posibilele riscuri. Acesta desemneaza Punctele Critice de Control (PCC) necesare pentru a preveni consumul alimentelor nesigure.
  • Principiile de baza ale HACCP sunt: determinarea riscurilor in toate stadiile de producere, identificarea masurilor de prevenire, determinarea valorilor si limitelor critice ce trebuie mentinute pentru a asigura controlul PCC, stabilirea unui sistem pentru monitorizarea PCC cu ajutorul testelor/inspectiilor planificate si elaborarea procedurilor pentru a confirma ca sistemul HACCP lucreaza efectiv.

Aveti nevoie de Certificat HACCP? Cereti oferta CVI Romania acum!


Trimiteti o cerere de oferta si veti primi raspuns in cel mai scurt timp posibil.

ISO 9001

ISO 14001

OHSAS 18001

ISO 22000/HACCP

ISO 27001

Altele